Bezorging van uw wijn

De meeste bestellingen worden binnen 24 uur* bij u thuisbezorgd! Bekijk hieronder wanneer uw bestelling door PostNL geleverd wordt.

Bestellen: Bezorging op:
Maandag voor 16.00 dinsdag
Dinsdag voor 16.00 woensdag
Woensdag voor 16.00 donderdag
Donderdag  voor 16.00 vrijdag
Vrijdag voor 16.00 zaterdag
Zaterdag dinsdag
Zondag dinsdag

Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd bij bestellingen boven de €120,-. In de overige gevallen betaalt u bij 1 t/m 6 flessen €6,95 en bij meer dan 6 flessen €9,95 aan bijdrage in de bezorgkosten.

PostNL bezorgt uw wijn óók op zaterdag. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

*Bij grotere en zakelijke bestellingen wordt er voor bezorging een afspraak met u gemaakt door onze transporteur, de levertijd zal enkele dagen langer zijn.

Bezorging is mogelijk in heel Nederland.

Retouren

Hoe kan ik de wijn retour zenden?

U heeft, na ontvangst van de door u bestelde producten, 14 kalenderdagen bedenktijd om aan te geven of u een ontvangen artikel retour wenst te zenden. Geopende bederfelijke artikelen ( zoals wijnflessen ) en persoonlijke kaartjes zijn uitgesloten van uw herroepingsrecht.

Indien u besluit om van uw herroepingsrecht gebruik te maken dan verzoeken wij u om dit telefonisch (06-20 55 20 26) of per e-mail info@hijiswijn.nl aan ons kenbaar te maken.

Wij streven ernaar binnen 7 dagen na ontvangst van uw (onbeschadigde)retourzending het tegoed inclusief de verzendkosten voor heenzending terug te storten. Ongefrankeerde zendingen kunnen wij niet in ontvangst nemen.